- -

Low-Temperature drying of salted cod (Gadus morhua) assisted by high power ultrasound: Kinetics and physical properties

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Low-Temperature drying of salted cod (Gadus morhua) assisted by high power ultrasound: Kinetics and physical properties

Mostrar el registro completo del ítem

Ozuna López, C.; Carcel Carrión, JA.; Walde, PM.; García Pérez, JV. (2014). Low-Temperature drying of salted cod (Gadus morhua) assisted by high power ultrasound: Kinetics and physical properties. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 23:146-155. doi:10.1016/j.ifset.2014.03.008.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68374

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Low-Temperature drying of salted cod (Gadus morhua) assisted by high power ultrasound: Kinetics and physical properties
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Low-temperature convective drying could be considered an affordable alternative to conventional freeze-drying for foodstuffs. The process intensification should be based on non-thermal technologies, such as power ...[+]
Palabras clave: Ultrasonic , Non-termal processing , Dehydration , Microstructure , Texture , Color
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Innovative Food Science and Emerging Technologies. (issn: 1466-8564 ) (eissn: 1878-5522 )
DOI: 10.1016/j.ifset.2014.03.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.ifset.2014.03.008
Patrocinador:
Ministerio de Economia y Competitividad DPI2012-37466-C03-03
Universitat Politecnica de Valencia
Carmen Cambra S.L.
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem