Visualizaciones | |
---|---|
Thermodynamic approach to equilibrium isotherms in salted structured food | 215 |
octubre 2023 | noviembre 2023 | diciembre 2023 | enero 2024 | febrero 2024 | marzo 2024 | abril 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Thermodynamic approach to equilibrium isotherms in salted structured food | 0 | 1 | 2 | 6 | 5 | 5 | 0 |
Visualizaciones | |
---|---|
Fito;Fito;Betoret - THERMODYNAMIC APPROACH TO EQUILIBRIUM ISOTHERMS IN SALTED STRUCTURED FOOD.pdf | 2 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 130 |
China | 22 |
Francia | 12 |
Alemania | 11 |
Perú | 9 |
España | 7 |
Suecia | 6 |
Irlanda | 5 |
Argentina | 4 |
Vietnam | 3 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 60 |
Louisville | 16 |
Boardman | 11 |
Villeurbanne | 6 |
Des Moines | 5 |
Dublin | 5 |
Hangzhou | 5 |
Stockholm | 4 |
Zhengzhou | 4 |
Alameda | 3 |