- -

Correlation between methyl anthranilate level and percentage of pollen in Spanish citrus honey

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Correlation between methyl anthranilate level and percentage of pollen in Spanish citrus honey

Mostrar el registro completo del ítem

Juan Borras, MDS.; Periche Santamaría, A.; Doménech Antich, EM.; Escriche Roberto, MI. (2015). Correlation between methyl anthranilate level and percentage of pollen in Spanish citrus honey. International Journal of Food Science and Technology. 50(7):1690-1696. doi:10.1111/ijfs.12827

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/68890

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Correlation between methyl anthranilate level and percentage of pollen in Spanish citrus honey
Autor: Juan Borrás, María del Sol Periche Santamaría, Angela Doménech Antich, Eva Mª Escriche Roberto, Mª Isabel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The common level of methyl anthranilate (MA) in Spanish citrus honey and the correlation between this compound and the percentage of citrus pollen (sometimes underrepresented) are evaluated. The MA analysis methodology ...[+]
Palabras clave: Citrus honey , Citrus spp pollen , Colour , Correlation , Electrical conductivity , Melissopalynological analysis , Methyl anthranilate , Validation
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
International Journal of Food Science and Technology. (issn: 0950-5423 ) (eissn: 1365-2621 )
DOI: 10.1111/ijfs.12827
Editorial:
Wiley
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1111/ijfs.12827
Agradecimientos:
This study forms part of a project funded by the company Melazahar Cooperativa Valenciana (Spain), with the title of 'Idoneidad del metilantranilato en la clasificacion de mieles de azahar (UPV: 27115)' for which the authors ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem