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Variability in the contents of pork meat nutrients and how it may affect food composition databases

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Variability in the contents of pork meat nutrients and how it may affect food composition databases

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Reig Riera, MM.; Aristoy, M.; Toldra, F. (2013). Variability in the contents of pork meat nutrients and how it may affect food composition databases. Food Chemistry. 140(3):478-482. doi:10.1016/j.foodchem.2012.11.085.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/69073

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Título: Variability in the contents of pork meat nutrients and how it may affect food composition databases
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
Pork meat is generally recognised as a food with relevant nutritional properties because of its content in high biological value proteins, group B vitamins, minerals especially heme iron, trace elements and other bioactive ...[+]
Palabras clave: Pork meat , Meat nutrients , Fat , Fatty acids , Vitamins , Bioactive substances
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.11.085
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.11.085
Patrocinador:
Spanish Ministry of Science and Innovation (Madrid, Spain) AGL2010-16305
FEDER
Generalitat Valenciana (Spain) PROMETEO/2012/001
Tipo: Artículo

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