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Use of Novel Drying Technologies to Improve the Retention of Infused Olive Leaf Polyphenols

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Use of Novel Drying Technologies to Improve the Retention of Infused Olive Leaf Polyphenols

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Santacatalina Bonet, JV.; Ahmad-Qasem Mateo, MH.; Barrajón-Catalán, E.; Micol, V.; García Pérez, JV.; Cárcel Carrión, JA. (2015). Use of Novel Drying Technologies to Improve the Retention of Infused Olive Leaf Polyphenols. Drying Technology. 33(9):1051-1060. https://doi.org/10.1080/07373937.2014.982251

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/70886

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Metadatos del ítem

Título: Use of Novel Drying Technologies to Improve the Retention of Infused Olive Leaf Polyphenols
Autor: Santacatalina Bonet, Juan Vicente Ahmad-Qasem Mateo, Margarita Hussam Barrajón-Catalán, E. Micol, Vicente García Pérez, José Vicente Cárcel Carrión, Juan Andrés
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
The infusion of phenolic extracts in dried fruits constitutes an interesting means of improving their nutritional content. However, drying can affect the further process of impregnation. In this work, different drying ...[+]
Palabras clave: Antioxidant potential , Drying , Extract , HPLC-DAD= MS-MS , Infusion
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Drying Technology. (issn: 0737-3937 )
DOI: 10.1080/07373937.2014.982251
Editorial:
Taylor & Francis
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1080/07373937.2014.982251
Título del congreso: EuroDrying Conference 2013
Lugar del congreso: Paris, FRANCE
Fecha congreso: OCT 02-04, 2013
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//DPI2012-37466-C03-03/ES/APLICACION DE LOS ULTRASONIDOS DE POTENCIA EN LA INTENSIFICACION DE PROCESOS DE SECADO A BAJA TEMPERATURA. ANALISIS DEL PROCESO Y EFICACIA ENERGETICA/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2010%2F062/ES/ESTUDIO CONJUNTO DE LOS PROCESOS DE SECADO Y EXTRACCION DE COMPONENTES BIOACTIVOS CONSIDERANDO PARAMETROS DE CALIDAD, CONSUMO ENERGETICO Y ECO-EFICIENCIA/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Spanish Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO) and FEDER, and the Generalitat Valenciana (from the projects DPI2012-37466-CO3-03, PROMETEO/2010/062, and the ...[+]
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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