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Influence of air temperature on drying kinetics and antioxidant potential of olive pomace

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Influence of air temperature on drying kinetics and antioxidant potential of olive pomace

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Ahmad-Qasem Mateo, MH.; Barrajón Catalán, E.; Micol, V.; Cárcel Carrión, JA.; García Pérez, JV. (2013). Influence of air temperature on drying kinetics and antioxidant potential of olive pomace. Journal of Food Engineering. 119(3):516-524. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.06.027

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/70913

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Título: Influence of air temperature on drying kinetics and antioxidant potential of olive pomace
Autor: Ahmad-Qasem Mateo, Margarita Hussam Barrajón Catalán, Enrique Micol, Vicente Cárcel Carrión, Juan Andrés García Pérez, José Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
This work aims to evaluate the influence of olive pomace drying (a solid by-product of the olive oil industry) on both antioxidant potential and drying kinetics. The two main fractions of olive pomace (pits, PI and pulps ...[+]
Palabras clave: Phenolic content , Antioxidant capacity , Drying kinetics , Diffussion , Olive pomace
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2013.06.027
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.06.027
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2010%2F062/ES/ESTUDIO CONJUNTO DE LOS PROCESOS DE SECADO Y EXTRACCION DE COMPONENTES BIOACTIVOS CONSIDERANDO PARAMETROS DE CALIDAD, CONSUMO ENERGETICO Y ECO-EFICIENCIA/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//PROMETEO%2F2012%2F007/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2011-29857-C03-04/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the Generalitat Valenciana (PROMETEO/2010/062 and PROMETEO/2012/007) and Ministerio de Economia y Competitividad (AGL2011-29857-C03-04) for their financial support and the Ministerio de Educacion, ...[+]
Tipo: Artículo

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