- -

Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-produtcs

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-produtcs

Mostrar el registro completo del ítem

González, J.; Arroyo, JM.; Guevara-González, JA.; Mouhbi, R.; Piquer Querol, O.; Moya, V. (2014). Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-produtcs. Journal of the Science of Food and Agriculture. 94(12):2448-2455. doi:10.1002/jsfa.6579.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/72708

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-produtcs
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ciencia Animal - Departament de Ciència Animal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] BACKGROUND: Microbial correctedin situ estimates of the ruminal undegraded fraction (RU) and intestinal effective digestibility (IED) of amino acids (AA), except tryptophan, of rye, wheat and corn grains, wheat bran, ...[+]
Palabras clave: Ruminal degradability , Intestinal digestibility , Microbial contamination , Amino acids , Sheep
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of the Science of Food and Agriculture. (issn: 0022-5142 ) (eissn: 1097-0010 )
DOI: 10.1002/jsfa.6579
Editorial:
Wiley
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6579
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem