Mostrar el registro completo del ítem
González, J.; Arroyo, JM.; Guevara-González, JA.; Mouhbi, R.; Piquer Querol, O.; Moya, V. (2014). Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-produtcs. Journal of the Science of Food and Agriculture. 94(12):2448-2455. doi:10.1002/jsfa.6579
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/72708
Título: | Amino acid availability in ruminants of cereals and cereal co-produtcs | |
Autor: | González, Javier Arroyo, José María Guevara-González, Jesus Alberto Mouhbi, Rabiaa Piquer Querol, Olga | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] BACKGROUND: Microbial correctedin situ estimates of the ruminal undegraded fraction (RU) and intestinal effective digestibility
(IED) of amino acids (AA), except tryptophan, of rye, wheat and corn grains, wheat bran, ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | https://dx.doi.org/10.1002/jsfa.6579 | |
Tipo: |
|