- -

Development of a new salmon salting smoking method and process monitoring by impedance spectroscopy

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Development of a new salmon salting smoking method and process monitoring by impedance spectroscopy

Mostrar el registro completo del ítem

Rizo Párraga, AM.; Fuentes López, A.; Fernández Segovia, I.; Masot Peris, R.; Alcañiz Fillol, M.; Barat Baviera, JM. (2013). Development of a new salmon salting smoking method and process monitoring by impedance spectroscopy. LWT - Food Science and Technology. 51(1):218-224. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2012.09.025

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/72987

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Development of a new salmon salting smoking method and process monitoring by impedance spectroscopy
Autor: Rizo Párraga, Arancha María Fuentes López, Ana Fernández Segovia, Isabel Masot Peris, Rafael Alcañiz Fillol, Miguel Barat Baviera, José Manuel
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería del Diseño - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In this work two objectives were proposed: (i) to optimize a new salmon salting smoking method using vacuum packaging and (ii) to evaluate the application of impedance spectroscopy (IS) to the on-line monitoring of ...[+]
Palabras clave: Salmon , Vacuum salting-smoking , Impedance spectroscopy , Process monitoring
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2012.09.025
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2012.09.025
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2011%2F098/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-09-2940/
Agradecimientos:
The authors gratefully acknowledge the financial support for the work reported here received from the Generalitat Valenciana (GV/2011/098) and the Universitat Politecnica de Valencia (UPV) (PAID-06-09-2940). A. Fuentes ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem