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Pérez-Esteve, É.; Fuentes López, A.; Grau Meló, R.; Fernández Segovia, I.; Masot Peris, R.; Alcañiz Fillol, M.; Barat Baviera, JM. (2014). Use of impedance spectroscopy for predicting freshness of sea bream (Sparus aurata). Food Control. 35(1):360-365. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.07.025
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/73074
Título: | Use of impedance spectroscopy for predicting freshness of sea bream (Sparus aurata) | |
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Entidad UPV: |
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Resumen: |
In the present study, the use of a rapid portable system based on impedance spectroscopy to assess fish freshness has been tested. The evolution of different physical and chemical parameters (moisture, fat, pH and TVBN) ...[+]
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2013.07.025 | |
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