- -

Implementation of a food safety management system according to ISO 22000 in the food supplement industry: A case study

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Implementation of a food safety management system according to ISO 22000 in the food supplement industry: A case study

Mostrar el registro completo del ítem

Fernández Segovia, I.; Perez-Llacer, A.; Peidro, B.; Fuentes López, A. (2014). Implementation of a food safety management system according to ISO 22000 in the food supplement industry: A case study. Food Control. 43:28-34. doi:10.1016/j.foodcont.2014.02.042

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/73177

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Implementation of a food safety management system according to ISO 22000 in the food supplement industry: A case study
Autor: Fernández Segovia, Isabel Perez-Llacer, Ana Peidro, Begoña Fuentes López, Ana
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] This work aims to present a methodology to carry out hazard and control measures assessments to properly establish operational prerequisite programmes (oPRPs) and the HACCP plan in the food supplement industry according ...[+]
Palabras clave: Food safety , ISO 22000 , Food supplements , Operational prerequisite programmes , HACCP plan
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Control. (issn: 0956-7135 )
DOI: 10.1016/j.foodcont.2014.02.042
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodcont.2014.02.042
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem