- -

Salt-tolerant rootstock increases yield of pepper under salinity through maintenance of photosynthetic performance and sinks strength

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Salt-tolerant rootstock increases yield of pepper under salinity through maintenance of photosynthetic performance and sinks strength

Mostrar el registro completo del ítem

Penella, C.; Landi, M.; Guidi, L.; González Nebauer, S.; Pellegrini, E.; San Bautista Primo, A.; Remorini, D.... (2016). Salt-tolerant rootstock increases yield of pepper under salinity through maintenance of photosynthetic performance and sinks strength. Journal of Plant Physiology. 193:1-11. https://doi.org/10.1016/j.jplph.2016.02.007

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/73695

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Salt-tolerant rootstock increases yield of pepper under salinity through maintenance of photosynthetic performance and sinks strength
Autor: Penella, Consuelo Landi, Marco Guidi, Lucia González Nebauer, Sergio Pellegrini, Elisa San Bautista Primo, Alberto Remorini, Damiano Nali, Cristina López Galarza, Salvador Vicente Calatayud, Angeles
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The performance of a salt-tolerant pepper (Capsicum annuum L.) accession (A25) utilized as a rootstock was assessed in two experiments. In a first field experiment under natural salinity conditions, we observed a ...[+]
Palabras clave: Antioxidant systems , Capsicum annuum , Chlorophyll fluorescence , Grafting , NaCl stress , Proline
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Plant Physiology. (issn: 0176-1617 )
DOI: 10.1016/j.jplph.2016.02.007
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.jplph.2016.02.007
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2013-00022-C02-01/ES/Obtención de patrones de pimiento y su valoración fisiológica, agronómica y genómica frente a estrés hídrico y salino/
Agradecimientos:
The authors are thankful to Miss Luciana Gaccione and Mr Omar Almolla for their assistance in the experiments. This work was financed by INIA (Spain) through Project RTA2013-00022-C02-01 and the European Regional Development ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem