- -

Exploring the use of low-intensity ultrasonics as a tool for assessing the salt content in pork meat products

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Exploring the use of low-intensity ultrasonics as a tool for assessing the salt content in pork meat products

Mostrar el registro completo del ítem

García Pérez, JV.; Prados Pedraza, MD.; Martínez-Escrivá, G.; González, R.; Mulet Pons, A.; Benedito Fort, JJ. (2015). Exploring the use of low-intensity ultrasonics as a tool for assessing the salt content in pork meat products. Physics Procedia. 70:837-840. doi:10.1016/j.phpro.2015.08.171

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/73825

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Exploring the use of low-intensity ultrasonics as a tool for assessing the salt content in pork meat products
Autor: García Pérez, José Vicente PRADOS PEDRAZA, MARTA DE Martínez-Escrivá, G GONZÁLEZ, REMEDIOS Mulet Pons, Antonio Benedito Fort, José Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
Meat industry demands non-destructive techniques for the control of the salting process to achieve a homogeneous final salt content in salted meat products. The feasibility of using low-intensity ultrasound for characterizing ...[+]
Palabras clave: Ultrasound , Non-destructive technology , Pork meat , Salting process , Quality control , Online monitoring
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Physics Procedia. (issn: 1875-3892 )
DOI: 10.1016/j.phpro.2015.08.171
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.phpro.2015.08.171
Título del congreso: 2015 ICU International Congress on Ultrasonics
Lugar del congreso: Georgia Tech Lorraine, Metz, FRANCE
Fecha congreso: MAY 10-15, 2015
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem