Visualizaciones | |
---|---|
Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructure | 225 |
junio 2024 | julio 2024 | agosto 2024 | septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | diciembre 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructure | 2 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 |
Visualizaciones |
---|
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 145 |
Alemania | 24 |
China | 13 |
Francia | 13 |
Suecia | 7 |
Irlanda | 6 |
España | 4 |
Vietnam | 3 |
India | 2 |
Argentina | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 69 |
Dublin | 6 |
Louisville | 5 |
Beijing | 4 |
Villeurbanne | 4 |
Alameda | 3 |
Boardman | 3 |
Grenoble | 3 |
Hanoi | 3 |
Mountain View | 3 |