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Suitability of antioxidant capacity, flavonoids and phenolic acids for floral authentication of honey. Impact of industrial thermal treatment

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Suitability of antioxidant capacity, flavonoids and phenolic acids for floral authentication of honey. Impact of industrial thermal treatment

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Escriche Roberto, MI.; Kadar, M.; Juan Borrás, MDS.; Doménech Antich, EM. (2014). Suitability of antioxidant capacity, flavonoids and phenolic acids for floral authentication of honey. Impact of industrial thermal treatment. Food Chemistry. 142:135-143. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.07.033

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74444

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Metadatos del ítem

Título: Suitability of antioxidant capacity, flavonoids and phenolic acids for floral authentication of honey. Impact of industrial thermal treatment
Autor: Escriche Roberto, Mª Isabel Kadar, Melinda Juan Borrás, María del Sol Doménech Antich, Eva Mª
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Total antioxidant activity, physicochemical parameters, and the profile of flavonoids and phenolic acid compounds were evaluated for: their ability to distinguish between the botanical origins of four types of ...[+]
Palabras clave: Honey , Flavonoids , Phenolic acids , Antioxidant capacity , Authentication
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2013.07.033
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.07.033
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//CV2007-244/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-05-08-3703/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Valencian Regional Ministry of Business Education and Science (project CV2007-244) and the Universidad Politecnica de Valencia (project PAID-05-08-3703).
Tipo: Artículo

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