- -

Application of Multi-Criteria Decision Methods (MCDM) for the development of functional food products in Venezuela

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Application of Multi-Criteria Decision Methods (MCDM) for the development of functional food products in Venezuela

Mostrar el registro completo del ítem

De Dienes Alicia, H.; García-Melón, M.; Alcaide Marzal, J. (2011). Application of Multi-Criteria Decision Methods (MCDM) for the development of functional food products in Venezuela. Procedia Food Science. 1(2011):1560-1567. doi:10.1016/j.profoo.2011.09.231

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74571

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Application of Multi-Criteria Decision Methods (MCDM) for the development of functional food products in Venezuela
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos de Ingeniería - Departament de Projectes d'Enginyeria
Fecha difusión:
Resumen:
Functional foods is one of the fastest growing food categories due to the increasing interest to maintain health through proper feeding habits. Understanding the factors that affect consumer choices of food that contain ...[+]
Palabras clave: Functional food , Multicriteria Decision , Analytical Hierarchy , Conjoint Analysis
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Procedia Food Science. (issn: 2211-601X )
DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.231
Versión del editor: http://dx.doi. org/10.1016/j.profoo.2011.09.231
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem