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Application of Multi-Criteria Decision Methods (MCDM) for the development of functional food products in Venezuela

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Application of Multi-Criteria Decision Methods (MCDM) for the development of functional food products in Venezuela

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De Dienes Alicia, H.; García-Melón, M.; Alcaide Marzal, J. (2011). Application of Multi-Criteria Decision Methods (MCDM) for the development of functional food products in Venezuela. Procedia Food Science. 1(2011):1560-1567. doi:10.1016/j.profoo.2011.09.231

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/74571

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Metadatos del ítem

Título: Application of Multi-Criteria Decision Methods (MCDM) for the development of functional food products in Venezuela
Autor: de Dienes Alicia, Harrar García-Melón, Mónica Alcaide Marzal, Jorge
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Proyectos de Ingeniería - Departament de Projectes d'Enginyeria
Fecha difusión:
Resumen:
Functional foods is one of the fastest growing food categories due to the increasing interest to maintain health through proper feeding habits. Understanding the factors that affect consumer choices of food that contain ...[+]
Palabras clave: Functional food , Multicriteria decision , Analytical hierarchy , Conjoint analysis
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Procedia Food Science. (issn: 2211-601X )
DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.231
Versión del editor: https://doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.231
Tipo: Artículo

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