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Non-destructive determination of fat content in green hams using ultrasound and X-rays

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Non-destructive determination of fat content in green hams using ultrasound and X-rays

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Prados Pedraza, MD.; Fulladosa, E.; Gou, P.; Muñoz, I.; García Pérez, JV.; Benedito Fort, JJ. (2015). Non-destructive determination of fat content in green hams using ultrasound and X-rays. Meat Science. 104:37-43. doi:10.1016/j.meatsci.2015.01.015 0309-1740/

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75194

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Metadatos del ítem

Título: Non-destructive determination of fat content in green hams using ultrasound and X-rays
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
This work addresses the use of ultrasound (US) and medical dual energy X-ray absorptiometry methods to predict the fat content in green pork hams. Ultrasonic velocity (õ) and X-ray absorption were measured in 78 green hams. ...[+]
Palabras clave: Non-destructive analysis , Green ham , Meat products , Ultrasound , X-rays
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 ) (eissn: 1873-4138 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2015.01.015 0309-1740/
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2015.01.015
Tipo: Artículo

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