- -

Influences of table setting and eating location on food acceptance and intake

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

Influences of table setting and eating location on food acceptance and intake

Mostrar el registro completo del ítem

García Segovia, P.; Harrington, RJ.; Han-Seok Seo (2015). Influences of table setting and eating location on food acceptance and intake. Food Quality and Preference. 39:1-7. doi:10.1016/j.foodqual.2014.06.004.

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75437

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influences of table setting and eating location on food acceptance and intake
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
This study aimed to determine whether there is an interaction between small (i.e., table setting) and large (i.e., eating location) scales of the eating environments in affecting food acceptance and consumption. An ...[+]
Palabras clave: Matching , Table setting , Eating location , Food consumption , Food acceptance
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Quality and Preference. (issn: 0950-3293 ) (eissn: 1873-6343 )
DOI: 10.1016/j.foodqual.2014.06.004
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodqual.2014.06.004
Patrocinador:
University of Arkansas Division of Agriculture
Tipo: Artículo

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem