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Effect of essential oils and homogenization conditions on properties of chitosan-based films

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Effect of essential oils and homogenization conditions on properties of chitosan-based films

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Bonilla Lagos, MJ.; Atarés Huerta, LM.; Vargas, M.; Chiralt, A. (2012). Effect of essential oils and homogenization conditions on properties of chitosan-based films. Food Hydrocolloids. 26(1):9-16. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2011.03.015

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75456

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Título: Effect of essential oils and homogenization conditions on properties of chitosan-based films
Autor: Bonilla Lagos, Maria Jeannine Atarés Huerta, Lorena María Vargas, Maria Chiralt, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The influence of essential oil type (basil and thyme), its content and the homogenization treatment on the physical properties of chitosan-based film-forming dispersions and edible films was studied. Two homogenization ...[+]
Palabras clave: Chitosan , Essential oils , Microfluidization , Basil , Thyme , Electron Microscopy Service of the UPV
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2011.03.015
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2011.03.015
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO./
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-09-2834/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2010%2F082/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the Spanish Ministerio de Educacion y Ciencia through Project AGL2010-20694, from Universidad Politecnica de Valencia through Project PAID-06-09-2834 and from Conselleria ...[+]
Tipo: Artículo

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