- -

Influence of sodium replacement and packaging on quality and shelf life of smoked sea bass (Dicentrarchus labrax L.)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Influence of sodium replacement and packaging on quality and shelf life of smoked sea bass (Dicentrarchus labrax L.)

Mostrar el registro completo del ítem

Fuentes López, A.; Fernández Segovia, I.; Barat Baviera, JM.; Serra Belenguer, JA. (2011). Influence of sodium replacement and packaging on quality and shelf life of smoked sea bass (Dicentrarchus labrax L.). LWT - Food Science and Technology. 44(4):917-923. doi:10.1016/j.lwt.2010.11.030

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/75567

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influence of sodium replacement and packaging on quality and shelf life of smoked sea bass (Dicentrarchus labrax L.)
Autor: Fuentes López, Ana Fernández Segovia, Isabel Barat Baviera, José Manuel Serra Belenguer, Juan Antonio
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
The aim of this work was to study the effect of sodium chloride replacement by potassium chloride on the quality of smoked sea bass, as well as the effect of different types of packaging. Samples were salted with 100% NaCl ...[+]
Palabras clave: Modified atmosphere , Partial sodium replacement , Shelf life , Smoked sea bass , Vacuum packaging , Sea bass , Chemical analysis , Cold storage , Sodium chloride , Vacuum , Packaging , Dicentrarchus labrax , Serranidae
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
LWT - Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2010.11.030
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2010.11.030
Agradecimientos:
The revision of this paper was funded by the Universidad Polltecnica de Valencia, Spain.
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem