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Physicochemical properties of chitosan-essential oils film-forming dispersions. Effect of homogenization treatments

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Physicochemical properties of chitosan-essential oils film-forming dispersions. Effect of homogenization treatments

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Bonilla Lagos, MJ.; Atarés Huerta, LM.; Vargas, M.; Chiralt, A. (2011). Physicochemical properties of chitosan-essential oils film-forming dispersions. Effect of homogenization treatments. Procedia Food Science. 1:44-49. https://doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.008

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/76926

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Metadatos del ítem

Título: Physicochemical properties of chitosan-essential oils film-forming dispersions. Effect of homogenization treatments
Autor: Bonilla Lagos, Maria Jeannine Atarés Huerta, Lorena María Vargas, Maria Chiralt, Amparo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Chitosan films enriched with basil (B) or thyme (T) essential oils (EO) were prepared by means of two homogenization treatments, without (H1) and with (H2) microfluidization. H2 treatment led to a significant decrease ...[+]
Palabras clave: Chitosan , Essential oils , Microfluidization , Basil , Thyme
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Procedia Food Science. (issn: 2211-601X )
DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.008
Título del congreso: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF)
Lugar del congreso: Athens, GREECE
Fecha congreso: MAY 22-26, 2011
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-09-2834/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO./
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GV%2F2010%2F082/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support provided by Universidad Politécnica de Valencia (PAID-06-09-2834), Conselleria de Empresa, Universidad y Ciencia (GV/2010/082), and Ministerio de Educación y Ciencia (Project ...[+]
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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