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Application of chitosan-sunflower oil edible films to pork meat hamburgers

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Application of chitosan-sunflower oil edible films to pork meat hamburgers

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Vargas, M.; Albors, A.; Chiralt A. (2011). Application of chitosan-sunflower oil edible films to pork meat hamburgers. Procedia Food Science. 1:39-43. doi:10.1016/j.profoo.2011.09.007

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77165

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Título: Application of chitosan-sunflower oil edible films to pork meat hamburgers
Autor:
Editor: ICEF11 Executive Committee
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
Edible films were prepared by combining high molecular weight chitosan with sunflower oil. Films were obtained by casting and were applied to the surface of pork meat hamburgers. Chitosan-based films increased the metmyoglobin ...[+]
Palabras clave: Chitosan , Film , Coating , Microbial quality , Pork meat
Derechos de uso: Reconocimiento - Sin obra derivada - No comercial (by-nd-nc)
Fuente:
Procedia Food Science. (issn: 2211-601X )
DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.007
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.profoo.2011.09.007
Título del congreso: 11th International Congress on Engineering and Food (ICEF11)
Lugar del congreso: Athens, GREECE
Fecha congreso: MAY 22-26, 2011
Tipo: Artículo Comunicación en congreso

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