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Influence of the homogenization conditions and lipid self-association on properties of sodium caseinate based films containing oleic and stearic acids

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Influence of the homogenization conditions and lipid self-association on properties of sodium caseinate based films containing oleic and stearic acids

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Fabra Rovira, MJ.; Pérez Masiá, R.; Talens Oliag, P.; Chiralt, A. (2011). Influence of the homogenization conditions and lipid self-association on properties of sodium caseinate based films containing oleic and stearic acids. Food Hydrocolloids. 25(5):1112-1121. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2010.10.008

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77173

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Título: Influence of the homogenization conditions and lipid self-association on properties of sodium caseinate based films containing oleic and stearic acids
Autor: Fabra Rovira, María José Pérez Masiá, Rocío Talens Oliag, Pau Chiralt, A.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The effect of the homogenization conditions of the film-forming emulsions and lipid self-association on the physical properties of sodium caseinate films containing oleic and stearic acids was studied. For this purpose, ...[+]
Palabras clave: Fatty acids , Films , Microstructure , Particle size , Physical properties
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2010.10.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2010.10.008
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2007-65503/ES/DESARROLLO DE RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES CON MEZCLAS POLISACÁRIDO-PROTEÍNA-LÍPIDO. ANÁLISIS DE LA INFLUENCIA DE LAS PROPIEDADES DE LA EMULSIÓN EN LA FUNCIONALIDAD DEL FILM/
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//GVPRE%2F2008%2F355/ES/APLICACION DE RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES EN FRUTOS SECOS Y FRUTAS PARCIALMENTE DESHIDRATADAS EN ARAS A MEJORAR LA CALIDAD Y ESTABILIDAD EN MEZCLAS CON CEREALES/
info:eu-repo/grantAgreement/UPV//PAID-06-08-3242/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the Spanish Ministerio de Educacion y Ciencia through the project AGL2007-65503/ALI, from the Conselleria de Educacion de la Comunidad Valenciana through the Project ...[+]
Tipo: Artículo

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