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Effect of sodium caseinate on properties and ageing behaviour of corn starch based films

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Effect of sodium caseinate on properties and ageing behaviour of corn starch based films

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Jiménez Marco, A.; Fabra Rovira, MJ.; Talens Oliag, P.; Chiralt Boix, MA. (2012). Effect of sodium caseinate on properties and ageing behaviour of corn starch based films. Food Hydrocolloids. 29(2):265-271. https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2012.03.014

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77245

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Título: Effect of sodium caseinate on properties and ageing behaviour of corn starch based films
Autor: Jiménez Marco, Alberto Fabra Rovira, María José Talens Oliag, Pau Chiralt Boix, Mª Amparo
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Fecha difusión:
Resumen:
The effect of sodium caseinate addition on corn starch films was studied in terms of microstructural, mechanical, optical and water and oxygen barrier properties and the changes they underwent during their 5 weeks' storage ...[+]
Palabras clave: Starch , Storage , Re-crystallization , Films , Physical properties
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Hydrocolloids. (issn: 0268-005X )
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2012.03.014
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2012.03.014
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2010-20694/ES/FILMS Y RECUBRIMIENTOS COMESTIBLES%2FBIODEGRADABLES, CON ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y ANTIOXIDANTE, PARA USO ALIMENTARIO. UTILIZACION DE PROCESADO EN HUMEDO Y EN SECO./
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support of the Spanish Ministerio de Economi a y Competitividad throughout the project AGL2010-20694. A. Jimenez is also grateful to the Conselleria de Educacio de la Comunitat Valenciana ...[+]
Tipo: Artículo

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