- -

Ultrasonic assessment of textural changes in vacuum packaged sliced Iberian ham induced by high pressure treatment or cold storage

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Ultrasonic assessment of textural changes in vacuum packaged sliced Iberian ham induced by high pressure treatment or cold storage

Mostrar el registro completo del ítem

Corona Jiménez, E.; García Pérez, JV.; Mulet Pons, A.; Benedito Fort, JJ. (2013). Ultrasonic assessment of textural changes in vacuum packaged sliced Iberian ham induced by high pressure treatment or cold storage. Meat Science. 95(2):389-395. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2013.05.008

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/77417

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Ultrasonic assessment of textural changes in vacuum packaged sliced Iberian ham induced by high pressure treatment or cold storage
Autor: Corona Jiménez, Edith García Pérez, José Vicente Mulet Pons, Antonio Benedito Fort, José Javier
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
Ultrasonic measurements were used to characterize the effect of high pressure treatment (HPT) (600 MPa/6 min) or cold storage (6 °C/120 days) on the textural properties of vacuum packaged dry-cured ham. The ultrasonic ...[+]
Palabras clave: Ultrasound , Non-destructive , Texture , High Pressure , Treatment , Cold Storage
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Meat Science. (issn: 0309-1740 )
DOI: 10.1016/j.meatsci.2013.05.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.meatsci.2013.05.008
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//RTA2010-00029-C04-02/ES/Optimización y control de la calidad tecnológica, nutricional y organoléptica de jamones serranos e ibéricos/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from the "Ministerio de Economia y Competitividad" in Spain (Project RTA 2010-00029-C04-02).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem