Mostrar el registro completo del ítem
Renau Morata, B.; Sánchez Perales, M.; Medina, J.; Molina Romero, RV.; Corrales, AR.; Carrillo, L.; Fernández Nohales, P.... (2014). Salinity Assay in Tomato. Bio-protocol. 4:1-8. https://doi.org/10.21769/BioProtoc.1215
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/78742
Título: | Salinity Assay in Tomato | |
Autor: | Renau Morata, Begoña Sánchez Perales, Manuel Medina, Joaquín Corrales, Alba Rocío Carrillo, Laura Fernández Nohales, Pedro Marques Signes, Jorge Pollmann, Stephan Vicente Carbajosa, Jesús | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] Tomato is one of the most important horticultural crops worldwide, and is cultivated in semi-arid regions in which soil and groundwater salinity is an increasing limitation to yield. The assessment of the responses ...[+]
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Versión del editor: | https://doi.org/10.21769/BioProtoc.1215 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Agradecimientos: |
We gratefully acknowledge funding through grants from the Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA; project numbers: 2009-0004-C01, 2012-0008-C01) and the Spanish Ministry of Science and ...[+]
|
|
Tipo: |
|