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Rabbit meat sector value chain

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Baviera Puig, MA.; Buitrago Vera, JM.; Escribá Pérez, C.; Montero-Vicente, L. (2017). Rabbit meat sector value chain. World Rabbit Science. 25(1):95-108. https://doi.org/10.4995/wrs.2017.6565

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/79364

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Título: Rabbit meat sector value chain
Autor: Baviera Puig, Maria Amparo Buitrago Vera, Juan Manuel Escribá Pérez, Carmen Montero-Vicente, L.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Facultad de Administración y Dirección de Empresas - Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses
Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this research was to study the cuniculture industry in Spain, according to the Food Value Chain model, and analyse what its main operators are. Four components were identified in the rabbit meat production ...[+]
Palabras clave: Value chain , Input suppliers , Meat rabbit producers , Abattoirs , Distributions , Consumer , Rabbit
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
World Rabbit Science. (issn: 1257-5011 ) (eissn: 1989-8886 )
DOI: 10.4995/wrs.2017.6565
Editorial:
Universitat Politècnica de València
Versión del editor: https://doi.org/10.4995/wrs.2017.6565
Agradecimientos:
The authors would like to thank INTERCUN for supporting the research.
Tipo: Artículo

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