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Mathematical model to describe the release of an antimicrobial agent from an active package constituted by carvacrol in a hydrophilic EVOH coating on a PP film

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Mathematical model to describe the release of an antimicrobial agent from an active package constituted by carvacrol in a hydrophilic EVOH coating on a PP film

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Cerisuelo Ferriols, JP.; Muriel Galet, V.; Bermúdez, JM.; Aucejo, S.; Catala Moragrega, R.; Gavara Clemente, R.; Hernandez Muñoz, MP. (2012). Mathematical model to describe the release of an antimicrobial agent from an active package constituted by carvacrol in a hydrophilic EVOH coating on a PP film. Journal of Food Engineering. 110(1):26-37. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.12.013

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/79780

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Título: Mathematical model to describe the release of an antimicrobial agent from an active package constituted by carvacrol in a hydrophilic EVOH coating on a PP film
Autor: Cerisuelo Ferriols, Josep Pascual Muriel Galet, Virginia Bermúdez, José M. Aucejo, Susana Catala Moragrega, Ramón GAVARA CLEMENTE, RAFAEL Hernandez Muñoz, Maria Pilar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Agroquímica y Tecnologia de Alimentos - Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Antimicrobial active packaging is a novel technology in which a chemical compound (or mixture) is purposely incorporated into a packaging material to be released into the food to protect it from deterioration. The ...[+]
Palabras clave: Active packaging , Antimicrobial , Carvacrol , EVOH , Modeling , Finite elements
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2011.12.013
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2011.12.013
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2009-08776/ES/Nuevos Sistemas De Envasado Activo Alimentario Basados En Materiales Polimericos O Hibridos Con Capacidad Para La Liberacion Controlada Y Sostenida De Agentes Activos/
info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/212544/EU/Natural Antimicrobials For Innovative and Safe Packaging/
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//AGL2006-02176/ES/MATERIALES POLIMERICOS HIDROFILICOS CON CAPACIDAD PARA LA LIBERACION O RETENCION DE COMPUESTOS ACTIVOS. DESARROLLO Y CARACTERIZACION DE SU EFECTIVIDAD COMO MATERIALES PARA EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS/
Agradecimientos:
Authors thank the financial support of the Spanish Ministry of Science and Innovation (Projects AGL2006-02176 and AGL2009-08776), EU (Nafispack Project 212544), Generalitat Valenciana (J.P.C. fellowship) and Mr. Karel ...[+]
Tipo: Artículo

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