- -

Describing and modeling the release of an antimicrobial agent from an active PP/EVOH/PP package for salmon

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Describing and modeling the release of an antimicrobial agent from an active PP/EVOH/PP package for salmon

Mostrar el registro completo del ítem

Cerisuelo Ferriols, JP.; Bermúdez, JM.; Aucejo, S.; Catalá, R.; Gavara Clemente, R.; Hernandez Muñoz, MP. (2013). Describing and modeling the release of an antimicrobial agent from an active PP/EVOH/PP package for salmon. Journal of Food Engineering. 116(2):352-361. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.12.028

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/79782

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Describing and modeling the release of an antimicrobial agent from an active PP/EVOH/PP package for salmon
Autor: Cerisuelo Ferriols, Josep Pascual Bermúdez, José M. Aucejo, Susana Catalá, Ramón GAVARA CLEMENTE, RAFAEL Hernandez Muñoz, Maria Pilar
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Agroquímica y Tecnologia de Alimentos - Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Natural antimicrobial active packaging is an emerging technology for fresh fish preservation in which a chemical compound of natural origin is purposely incorporated into a packaging material to be released into the ...[+]
Palabras clave: Active packaging , Antimicrobial , Carvacrol , EVOH , Salmo solar , Modeling , Finite elements
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2012.12.028
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2012.12.028
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/EC/FP7/212544/EU/Natural Antimicrobials For Innovative and Safe Packaging/
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2009-08776/ES/Nuevos Sistemas De Envasado Activo Alimentario Basados En Materiales Polimericos O Hibridos Con Capacidad Para La Liberacion Controlada Y Sostenida De Agentes Activos/
Agradecimientos:
The authors are grateful to the Spanish Ministry of Science and Innovation (Project AGL2009-08776), EU (Nafispack Project 212544), and Generalitat Valenciana (J.P.C. fellowship) for financial support, and to Mr. Karel ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem