- -

Influence of the Addition of Dietary Fiber on the Drying Curves and Microstructure of a Dry Fermented Sausage (Sobrasada)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Influence of the Addition of Dietary Fiber on the Drying Curves and Microstructure of a Dry Fermented Sausage (Sobrasada)

Mostrar el registro completo del ítem

Eim, VS.; García Pérez, JV.; Roselló, C.; Femenia, A.; Simal, S. (2012). Influence of the Addition of Dietary Fiber on the Drying Curves and Microstructure of a Dry Fermented Sausage (Sobrasada). Drying Technology. 30(2):146-153. doi:10.1080/07373937.2011.628428

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/79994

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Influence of the Addition of Dietary Fiber on the Drying Curves and Microstructure of a Dry Fermented Sausage (Sobrasada)
Autor: Eim, Valeria S. García Pérez, José Vicente Roselló, Carmen Femenia, Antoni Simal, Susana
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The formulation of a dry fermented sausage has been modified by the addition of carrot dietary fiber (CDF; 3, 6, 9, and 12% [w/w]), and the influence of this change on the drying curves and food microstructure has ...[+]
Palabras clave: Dietary fiber , Dry fermented sausage , Drying model , Mass transfer , Microstructure
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Drying Technology. (issn: 0737-3937 )
DOI: 10.1080/07373937.2011.628428
Editorial:
Taylor & Francis
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//DPI2009-14549-C04-02/ES/Estudio Del Efecto De Los Ultrasonidos De Potencia Sobre Procesos De Transferencia De Materia: Implicaciones Sobre La Calidad Final De Vegetales Procesados/ /
Agradecimientos:
The authors acknowledge financial support from the MICINN (Ministerio de Ciencia Innovacion, Gobiernode Espana) (DPI2009-14549-C04-02) and the Conselleria d'Educacio, Cultura i Universitats (Govern de les Illes Balears).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem