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Pre-cured freezing effec on physicochemical, texture and sensory characteristics of Iberian Ham

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Pre-cured freezing effec on physicochemical, texture and sensory characteristics of Iberian Ham

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Pérez Palacios, T.; Ruiz Carrascal, J.; Martín, D.; Barat Baviera, JM.; Antequera, T. (2011). Pre-cured freezing effec on physicochemical, texture and sensory characteristics of Iberian Ham. Food Science and Technology International. 17(2):127-133. https://doi.org/10.1177/1082013210381435

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80546

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Título: Pre-cured freezing effec on physicochemical, texture and sensory characteristics of Iberian Ham
Autor: Pérez Palacios, Trinidad Ruiz Carrascal, Jorge Martín, Diana Barat Baviera, José Manuel Antequera, T.
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The aim of this work was to investigate the effect of pre-cure freezing on the physicochemical, texture and sensory characteristics of raw and dry-cured hams. Both, refrigerated (R) and pre-cure frozen (F) hams showed ...[+]
Palabras clave: Pre-cure freezing , Iberian ham , Physicochemical analysis , Texture analysis , Sensory analysis
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Science and Technology International. (issn: 1082-0132 )
DOI: 10.1177/1082013210381435
Editorial:
SAGE Publications (UK and US)
Versión del editor: http://doi.org/10.1177/1082013210381435
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MEC//PTR-1995-0754-OP-03-03/
Agradecimientos:
This study was supported by the Ministerio de Ciencia y Tecnologia. Secretaria de Estado de Politica Cientifica y Tecnologica proyect entitled Desarrollo de una tecnologia basada en el saldo y descongelacion en salmuera ...[+]
Tipo: Artículo

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