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Pérez Palacios, T.; Ruiz Carrascal, J.; Martín, D.; Barat Baviera, JM.; Antequera, T. (2011). Pre-cured freezing effec on physicochemical, texture and sensory characteristics of Iberian Ham. Food Science and Technology International. 17(2):127-133. https://doi.org/10.1177/1082013210381435
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80546
Título: | Pre-cured freezing effec on physicochemical, texture and sensory characteristics of Iberian Ham | |
Autor: | Pérez Palacios, Trinidad Ruiz Carrascal, Jorge Martín, Diana Antequera, T. | |
Entidad UPV: |
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Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] The aim of this work was to investigate the effect of pre-cure freezing on the physicochemical, texture and sensory characteristics of raw and dry-cured hams. Both, refrigerated (R) and pre-cure frozen (F) hams showed ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Cerrado | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://doi.org/10.1177/1082013210381435 | |
Código del Proyecto: |
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Agradecimientos: |
This study was supported by the Ministerio de Ciencia y Tecnologia. Secretaria de Estado de Politica Cientifica y Tecnologica proyect entitled Desarrollo de una tecnologia basada en el saldo y descongelacion en salmuera ...[+]
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Tipo: |
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