- -

Pea protein concentrate in diets for sharpsnout seabream (Diplodus puntazzo): effect on growth and health status

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Pea protein concentrate in diets for sharpsnout seabream (Diplodus puntazzo): effect on growth and health status

Mostrar el registro completo del ítem

Nogales Mérida, S.; Tomas-Vidal, A.; Moñino López, AV.; Jover Cerda, M.; Martínez-Llorens, S. (2016). Pea protein concentrate in diets for sharpsnout seabream (Diplodus puntazzo): effect on growth and health status. Archives of Animal Nutrition. 70(6):488-502. doi:10.1080/1745039X.2016.1229456

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/80634

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Pea protein concentrate in diets for sharpsnout seabream (Diplodus puntazzo): effect on growth and health status
Autor: Nogales Mérida, Silvia Tomas-Vidal, A. Moñino López, Andrés Vicente Jover Cerdá, Miguel Martínez-Llorens, Silvia
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Ciencia y Tecnología Animal - Institut de Ciència i Tecnologia Animal
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Escuela Politécnica Superior de Gandia - Escola Politècnica Superior de Gandia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Four diets for sharpsnout sea bream juveniles (14 g body weight) with four levels of air-processed pea protein concentrate (PPC) (0, 160, 320 and 487 g/kg diet) were tested in triplicate. The experimental diets were ...[+]
Palabras clave: Protein concentrates , Feed formulation , Fishmeal , Pea protein , Replacement , Diplodus puntazzo. , Peas
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Archives of Animal Nutrition. (issn: 1745-039X ) (eissn: 1477-2817 )
DOI: 10.1080/1745039X.2016.1229456
Editorial:
Taylor & Francis
Agradecimientos:
This work was supported by the Generalitat Valenciana; Fisheries Unit of the Valencian Regional Government and Ministerio de Agricultura, Alimentacion y Medio Ambiente (JACUMAR, Spain).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem