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Adsorption of raw and treated by membranes fermentation brines from table olives processing for phenolic compounds separation and recovery

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Adsorption of raw and treated by membranes fermentation brines from table olives processing for phenolic compounds separation and recovery

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Ferrer-Polonio, E.; Mendoza Roca, JA.; Iborra Clar, A.; Pastor Alcañiz, L. (2016). Adsorption of raw and treated by membranes fermentation brines from table olives processing for phenolic compounds separation and recovery. Journal of Chemical Technology and Biotechnology. 91(7):2094-2102. doi:10.1002/jctb.4807

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/81136

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Título: Adsorption of raw and treated by membranes fermentation brines from table olives processing for phenolic compounds separation and recovery
Autor: Ferrer-Polonio, Eva Mendoza Roca, José Antonio Iborra Clar, Alicia Pastor Alcañiz, Laura
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto de Seguridad Industrial, Radiofísica y Medioambiental - Institut de Seguretat Industrial, Radiofísica i Mediambiental
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería del Diseño - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Hidráulica y Medio Ambiente - Departament d'Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient
Fecha difusión:
Resumen:
BACKGROUND: Fermentation brines from table olive processing are effluents characterized by very high salinity and high organic matter concentration, which includes phenols of high value as hydroxytyrosol that is used by ...[+]
Palabras clave: Fermentation brines , Phenols adsorption , Phenols recovery , Polymeric resin , Table olive processing
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Chemical Technology and Biotechnology. (issn: 0268-2575 ) (eissn: 1097-4660 )
DOI: 10.1002/jctb.4807
Editorial:
Wiley
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1002/jctb.4807
Agradecimientos:
The authors of this work acknowledge the financial support of CDTI (Centre for Industrial Technological Development) through the Spanish Ministry of Science and Innovation.
Tipo: Artículo

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