- -

Changes in the microstructure and location of some bioactive compounds in persimmons treated by high hydrostatic pressure

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Changes in the microstructure and location of some bioactive compounds in persimmons treated by high hydrostatic pressure

Mostrar el registro completo del ítem

Vázquez Gutiérrez, JL.; Quiles Chuliá, MD.; Hernando Hernando, MI.; Pérez Munuera, IM. (2011). Changes in the microstructure and location of some bioactive compounds in persimmons treated by high hydrostatic pressure. Postharvest Biology and Technology. 61(2-3):137-144. https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2011.03.008

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/81520

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Changes in the microstructure and location of some bioactive compounds in persimmons treated by high hydrostatic pressure
Autor: Vázquez Gutiérrez, José Luis Quiles Chuliá, Mª Desamparados Hernando Hernando, Mª Isabel Pérez Munuera, Isabel Mª
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Persimmon fruit are an important source of phenolic compounds, dietary fibre, and carotenoids. However, the location of these elements in the tissue is directly connected with processing techniques used. The aim of ...[+]
Palabras clave: Confocal microscopy , Cryo-SEM , High hydrostatic pressure , Light microscopy , Microstructure , Persimmon , Textural properties , Diospyros
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Postharvest Biology and Technology. (issn: 0925-5214 )
DOI: 10.1016/j.postharvbio.2011.03.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/ 10.1016/j.postharvbio.2011.03.008
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MICINN//AGL2008-04798-C02-02/ES/ESTUDIO DE LA RELACION"ESTRUCTURA-FUNCIONALIDAD NUTRICIONAL" EN TEJIDOS VEGETALES TRATADOS CON ALTAS PRESIONES HIDROSTATICAS/
Agradecimientos:
The authors wish to acknowledge the Spanish Ministry of Science and Innovation for the financial support (project AGL2008-04 798-C02-02) and the FPU grant given to Jose Luis Vazquez Gutierrez. The authors also thank to the ...[+]
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem