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Effect of different corn starches on microstructural, physical and sensory properties of gluten-free white sauces formulated with soy protein and inulin

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Effect of different corn starches on microstructural, physical and sensory properties of gluten-free white sauces formulated with soy protein and inulin

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Guardeño Expósito, LM.; Puig Gómez, CA.; Hernando Hernando, MI.; Quiles Chuliá, MD. (2013). Effect of different corn starches on microstructural, physical and sensory properties of gluten-free white sauces formulated with soy protein and inulin. Journal of Food Process Engineering. 36(4):535-543. doi:10.1111/jfpe.12016

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/81811

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Título: Effect of different corn starches on microstructural, physical and sensory properties of gluten-free white sauces formulated with soy protein and inulin
Autor:
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingenieros Industriales - Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Different corn starches were used to prepare gluten-free white sauces made with soy protein and inulin. A remarkable different microstructure between sauces made with modified or native starches was observed. The ...[+]
Palabras clave: Rheological properties , Celiac-disease , Set yogurt , Behavior , Oligofructose , Texture , Water
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Journal of Food Process Engineering. (issn: 0145-8876 )
DOI: 10.1111/jfpe.12016
Editorial:
Wiley
Versión del editor: http://doi.org/10.1111/jfpe.12016
Agradecimientos:
The authors are grateful for the "Formacion de Profesorado Universitario (FPU)" grant awarded to L.M. Guardeno by the Ministry of Science and Innovation of Spain and the economic support received from Universitat Politecnica ...[+]
Tipo: Artículo

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