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Low frequency dielectric measurements to assess post-mortem ageing of pork meat

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Low frequency dielectric measurements to assess post-mortem ageing of pork meat

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Castro Giraldez, M.; Toldrá Vilardell, F.; Fito Maupoey, P. (2011). Low frequency dielectric measurements to assess post-mortem ageing of pork meat. Food Science and Technology. 44(6):1465-1472. doi:10.1016/j.lwt.2011.01.002

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/81812

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Título: Low frequency dielectric measurements to assess post-mortem ageing of pork meat
Autor: Castro Giráldez, Marta Toldrá Vilardell, Fidel Fito Maupoey, Pedro
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The use of dielectric properties at low frequencies to estimate the progress of pork meat (Longissimus dorsi) ageing was evaluated. Dielectric measurements were perfomed at 140 Hz, 1 kHz and 300 kHz in perpendicular ...[+]
Palabras clave: Ageing , Conductivity , Dielectric properties , Pork meat , Principal component analysis , Degree of correlations , Dielectric measurements , Dielectric parameters , Eating quality , Free amino acids , Good correlations , K-values , Long axis , Longissimus , Low frequency , Muscle fiber , Amino acids , Meats , Rating , Heliothis zea virus 1
Derechos de uso: Cerrado
Fuente:
Food Science and Technology. (issn: 0023-6438 )
DOI: 10.1016/j.lwt.2011.01.002
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.lwt.2011.01.002
Agradecimientos:
Grant from Agroalimed (Conselleria de Agricultura, Pesca y Alimentacion, Valencia, Spain) and FPU grant to MC from Ministry of Science and Innovation (Madrid, Spain) are fully acknowledged. Work prepared within the Unidad ...[+]
Tipo: Artículo

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