- -

Diversity for chemical composition in a collection of different varietal types of tree tomato (Solanum betaceum Cav.), an Andean exotic fruit

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Diversity for chemical composition in a collection of different varietal types of tree tomato (Solanum betaceum Cav.), an Andean exotic fruit

Mostrar el registro completo del ítem

Acosta-Quezada, P.; Raigón Jiménez, MD.; Riofrío-Cuenca, T.; García Martínez, MD.; Plazas Ávila, MDLO.; Burneo, J.; Figueroa, JG.... (2015). Diversity for chemical composition in a collection of different varietal types of tree tomato (Solanum betaceum Cav.), an Andean exotic fruit. Food Chemistry. 169:327-335. doi:10.1016/j.foodchem.2014.07.152

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/81920

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Diversity for chemical composition in a collection of different varietal types of tree tomato (Solanum betaceum Cav.), an Andean exotic fruit
Autor: Acosta-Quezada, P.G. Raigón Jiménez, Mª Dolores Riofrío-Cuenca, Tania García Martínez, María Dolores Plazas Ávila, María de la O Burneo, J.I. Figueroa, Jorge G. Vilanova Navarro, Santiago Prohens Tomás, Jaime
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Conservación y Mejora de la Agrodiversidad Valenciana - Institut Universitari de Conservació i Millora de l'Agrodiversitat Valenciana
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] We evaluated 23 tree tomato (Solanum betaceum) accessions from five cultivar groups and one wild relative (Solanum cajanumense) for 26 composition traits. For all traits we found highly significant differences (P < ...[+]
Palabras clave: Antioxidants , Minerals , Organic acids , Proximate composition , Soluble sugars , Tree tomato
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 ) (eissn: 1873-7072 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.07.152
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.07.152
Agradecimientos:
This work was partially financed by the Ecuadorian Secretaria Nacional de Educacion Superior, Ciencia, Tecnologia e Innovacion from Ecuador (SENESCYT).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem