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Shelf life prediction of expired vacuum-packed chilled smoked salmon based on a KNN tissue segmentation method using hyperspectral images

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Shelf life prediction of expired vacuum-packed chilled smoked salmon based on a KNN tissue segmentation method using hyperspectral images

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Ivorra Martínez, E.; Sánchez Salmerón, AJ.; Verdú Amat, S.; Barat Baviera, JM.; Grau Meló, R. (2016). Shelf life prediction of expired vacuum-packed chilled smoked salmon based on a KNN tissue segmentation method using hyperspectral images. Journal of Food Engineering. 178:110-116. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.01.008

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/82187

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Metadatos del ítem

Título: Shelf life prediction of expired vacuum-packed chilled smoked salmon based on a KNN tissue segmentation method using hyperspectral images
Autor: Ivorra Martínez, Eugenio Sánchez Salmerón, Antonio José Verdú Amat, Samuel Barat Baviera, José Manuel Grau Meló, Raúl
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería de Sistemas y Automática - Departament d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería del Diseño - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del Disseny
Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Fecha difusión:
Resumen:
Ready-to-eat foods that does not receive a heat treatment before being consumed can be at risk of foodborne hazards and spoilage, so it would be of great interest to have a method for monitoring their safety. This work ...[+]
Palabras clave: Hyperspectral imaging , Tissue segmentation , SW-NIR , Fish shelf life , Smoked salmon , SVM
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Journal of Food Engineering. (issn: 0260-8774 ) (eissn: 1873-5770 )
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2016.01.008
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.01.008
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//RTA2012-00062-C04-02/ES/Nuevas técnicas de manipulación usando sensorización integrada para la estimación de propiedades y determinación automática de la calidad y sanidad de la producción agroalimentaria en líneas de inspección y manipulación (MANI-DACSA)/
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//DPI2013-44227-R/ES/METODOLOGIA DE DISEÑO DE SISTEMAS BIOMECATRONICOS. APLICACION AL DESARROLLO DE UN ROBOT PARALELO HIBRIDO PARA DIAGNOSTICO Y REHABILITACION/
Agradecimientos:
This work has been partially funded by the Instituto Nacional de Investigacion y Tecnologia Agraria y Alimentaria de Espana (INIA - Spanish National Institute for Agriculture and Food Research and Technology) through ...[+]
Tipo: Artículo

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