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Visquert Fas, M.; Vargas, M.; Escriche Roberto, MI. (2014). Effect of postharvest storage conditions on the colour and freshness parameters of raw honey. International Journal of Food Science and Technology. 49(1):181-187. doi:10.1111/ijfs.12296
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/82869
Título: | Effect of postharvest storage conditions on the colour and freshness parameters of raw honey | |
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Entidad UPV: |
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Resumen: |
[EN] The influence of temperature (25, 30, 35 and 40 degrees C) and storage time (up to 62 or 104days) on colour; hydroxymethyl furfural (HMF) content; and diastase index (ID) of citrus, rosemary, eucalyptus, polyfloral ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Cerrado | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | http://doi.org/10.1111/ijfs.12296 | |
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