Mostrar el registro completo del ítem
Rubio Arraez, S.; Sahuquillo Ceruelos, S.; Capella Hernández, JV.; Ortolá Ortolá, MD.; Castelló Gómez, ML. (2015). Influence of healthy sweeteners (tagatose and oligofructose) on the physicochemical characteristics of orange marmalade. Journal of Texture Studies. 46(4):272-280. https://doi.org/10.1111/jtxs.12127
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/84922
Título: | Influence of healthy sweeteners (tagatose and oligofructose) on the physicochemical characteristics of orange marmalade | |
Autor: | Sahuquillo Ceruelos, Sergio | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
Today's society shows a growing interest in healthy, safe and high nutritional quality food. Thus, in this paper sweet orange marmalades have been developed using healthy sweeteners (tagatose and oligofructose) in different ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://dx.doi.org/10.1111/jtxs.12127 | |
Código del Proyecto: |
|
|
Descripción: |
|
|
Agradecimientos: |
|
|
Tipo: |
|