- -

Propuesta de mejora del proceso de comida mediante ABAP OBJECTS

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

Propuesta de mejora del proceso de comida mediante ABAP OBJECTS

Show full item record

Mata Chacón, B. (2017). Propuesta de mejora del proceso de comida mediante ABAP OBJECTS. http://hdl.handle.net/10251/88619

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/88619

Files in this item

Item Metadata

Title: Propuesta de mejora del proceso de comida mediante ABAP OBJECTS
Author: Mata Chacón, Beatriz
Director(s): Boza García, Andrés Zagula, Mateusz
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica
Universitat Politècnica de València. Departamento de Organización de Empresas - Departament d'Organització d'Empreses
Read date / Event date:
2017-09-14
Issued date:
Abstract:
[ES] La finalidad de este proyecto es establecer las bases para la implementación y desarrollo de una aplicación web interna que gestione la ordenación de comida durante las horas de trabajo de los trabajadores de la ...[+]


[EN] The purpose of this project is to establish the basis for the implementation and development of an internal web application that manages the food management during the working hours of the employees of the company ...[+]
Subjects: abap , SAP , web application , food , Dynpro. , aplicación web , comida , Dynpro
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
degree: Grado en Ingeniería Informática-Grau en Enginyeria Informàtica
Type: Proyecto/Trabajo fin de carrera/grado

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record