- -

Ethical certification in the Spanish agrifood industry: An alternative paradigm?

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Ethical certification in the Spanish agrifood industry: An alternative paradigm?

Mostrar el registro completo del ítem

Nováková, K.; Compes López, R.; García Alvarez-Coque, JM. (2016). Ethical certification in the Spanish agrifood industry: An alternative paradigm?. Society and Economy (Online). 38(3):399-411. doi:10.1556/204.2016.38.3.8

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/91678

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Ethical certification in the Spanish agrifood industry: An alternative paradigm?
Autor: Novakova, Kamila Compes López, Raúl García Alvarez-Coque, José María
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Economía y Ciencias Sociales - Departament d'Economia i Ciències Socials
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] The agrifood sector belongs to traditional industries often supported by the national governments. The quality of the output is directly related to human health and, therefore, several initiatives within the EU have ...[+]
Palabras clave: Business ethics , Human resources , Spanish agrifood sector , Socio-ethical certification
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Society and Economy (Online). (issn: 1588-970X )
DOI: 10.1556/204.2016.38.3.8
Editorial:
Akademiai Kiado Zrt.
Versión del editor: http://akademiai.com/doi/pdf/10.1556/204.2016.38.3.8
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem