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Volatile profile in the accurate labelling of monofloral honey. The case of lavender and thyme honey

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Volatile profile in the accurate labelling of monofloral honey. The case of lavender and thyme honey

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Escriche Roberto, MI.; Sobrino Gregorio, L.; Conchado Peiró, A.; Juan Borrás, MDS. (2017). Volatile profile in the accurate labelling of monofloral honey. The case of lavender and thyme honey. Food Chemistry. 226:61-68. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.01.051

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/92435

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Título: Volatile profile in the accurate labelling of monofloral honey. The case of lavender and thyme honey
Autor: Escriche Roberto, Mª Isabel Sobrino Gregorio, Lara Conchado Peiró, Andrea Juan Borrás, María del Sol
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Estadística e Investigación Operativa Aplicadas y Calidad - Departament d'Estadística i Investigació Operativa Aplicades i Qualitat
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Fecha de fin de embargo: 2018-07-02
Resumen:
[EN] The proliferation of hybrid plant varieties without pollen, such as lavender, has complicated the classification of specific types of honey. This study evaluated the correlation between the proclaimed type of monofloral ...[+]
Palabras clave: Accurate labelling , Lavender honey classification , Thyme honey , Volatile compounds , GC MS
Derechos de uso: Reserva de todos los derechos
Fuente:
Food Chemistry. (issn: 0308-8146 )
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.01.051
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.01.051
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/GVA//AICO%2F2015%2F104/
Agradecimientos:
The authors thank the Generalitat Valenciana (Spain) for funding the project AICO/2015/104.
Tipo: Artículo

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