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Mancini, S.; Preziuso, G.; Fratini, F.; Torracca, B.; Nuvoloni, R.; Dal Bosco, A.; Paci, G. (2017). Qualitative improvement of rabbit burgers using Zingiber officinale Roscoe powder. World Rabbit Science. 25(4):367-375. https://doi.org/10.4995/wrs.2017.7656
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/93938
Título: | Qualitative improvement of rabbit burgers using Zingiber officinale Roscoe powder | |
Autor: | Mancini, S. Preziuso, G. Fratini, F. Torracca, B. Nuvoloni, R. Dal Bosco, A. Paci, G. | |
Fecha difusión: |
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Resumen: |
[EN] The object of this study was to evaluate the effect of Zingiber officinale powder on physical-chemical traits, microbiological growth and sensory properties of rabbit burger. Raw burgers (only meat and meat added with ...[+]
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Palabras clave: |
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Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
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DOI: |
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Editorial: |
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Versión del editor: | https://doi.org/10.4995/wrs.2017.7656 | |
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