- -

Diversity in composition of scarlet (S. aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants and of interspecific hybrids between S. aethiopicum and common eggplant (S. melongena)

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Diversity in composition of scarlet (S. aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants and of interspecific hybrids between S. aethiopicum and common eggplant (S. melongena)

Mostrar el registro completo del ítem

San José, R.; Plazas Ávila, MDLO.; Sánchez-Mata, MC.; Cámara Hurtado, MM.; Prohens Tomás, J. (2016). Diversity in composition of scarlet (S. aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants and of interspecific hybrids between S. aethiopicum and common eggplant (S. melongena). Journal of Food Composition and Analysis. 45:130-140. https://doi.org/10.1016/j.jfca.2015.10.009

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/96051

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Diversity in composition of scarlet (S. aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants and of interspecific hybrids between S. aethiopicum and common eggplant (S. melongena)
Autor: San José, Raquel Plazas Ávila, María de la O Sánchez-Mata, María Cortes Cámara Hurtado, María Montaña Prohens Tomás, Jaime
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Biotecnología - Departament de Biotecnologia
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Scarlet (Solanum aethiopicum) and gboma (S. macrocarpon) eggplants are cultivated vegetable crops native to Africa, for which no comprehensive reports exist on composition and diversity. We have evaluated diversity ...[+]
Palabras clave: Food analysis , Food composition , Scarlet eggplant , Gboma eggplant , Solanum aethiopicum , Solanum macrocarpon , Carbohydrates , Antioxidants , Varietal differences , Interspecific hybrids
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial - Sin obra derivada (by-nc-nd)
Fuente:
Journal of Food Composition and Analysis. (issn: 0889-1575 )
DOI: 10.1016/j.jfca.2015.10.009
Editorial:
Elsevier
Versión del editor: http://doi.org/10.1016/j.jfca.2015.10.009
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2012-34213/ES/NUEVAS ESTRATEGIAS PARA LA MEJORA DE LA CALIDAD NUTRACEUTICA DE LA BERENJENA/
Agradecimientos:
This work was partially financed by the Ministerio de Ciencia y Tecnologı´a and FEDER (AGL2012-34213) and project OTRI-UCMFundacio´n Sabor y Salud (323-2012).
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem