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Development of a Spectrophotometric System to Detect White Striping Physiopathy in Whole Chicken Carcasses

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

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Development of a Spectrophotometric System to Detect White Striping Physiopathy in Whole Chicken Carcasses

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Traffano-Schiffo, MV.; Castro Giráldez, M.; Colom Palero, RJ.; Fito Suñer, PJ. (2017). Development of a Spectrophotometric System to Detect White Striping Physiopathy in Whole Chicken Carcasses. Sensors. 17(5):1024-1037. https://doi.org/10.3390/s17051024

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/97783

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Título: Development of a Spectrophotometric System to Detect White Striping Physiopathy in Whole Chicken Carcasses
Autor: Traffano-Schiffo, Maria Victoria Castro Giráldez, Marta Colom Palero, Ricardo José Fito Suñer, Pedro José
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Tecnología de Alimentos - Departament de Tecnologia d'Aliments
Universitat Politècnica de València. Departamento de Ingeniería Electrónica - Departament d'Enginyeria Electrònica
Universitat Politècnica de València. Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo - Institut Universitari d'Enginyeria d'Aliments per al Desenvolupament
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] Due to the high intensification of poultry production in recent years, white chicken breast striping is one of the most frequently seen myopathies. The aim of this research was to develop a spectrophotometry-based ...[+]
Palabras clave: White striping , Poultry , Dielectric spectroscopy , Fatty acids , Radiofrequency , Microwave , spectrophotometry , Dispersion , Microstructure , Electron Microscopy Service of the UPV
Derechos de uso: Reconocimiento (by)
Fuente:
Sensors. (eissn: 1424-8220 )
DOI: 10.3390/s17051024
Editorial:
MDPI AG
Versión del editor: http://doi.org/10.3390/s17051024
Código del Proyecto:
info:eu-repo/grantAgreement/MINECO//AGL2016-80643-R/ES/UTILIZACION DE LAS PROPIEDADES DIELECTRICAS EN EL CONTROL DE LA CALIDAD Y DE LA SEGURIDAD DE LA CARNE DE AVE/
Agradecimientos:
The authors acknowledge the financial support from: the Spanish Ministerio de Economia, Industria y Competitividad, Programa Estatal de I+D+i orientada a los Retos de la Sociedad AGL2016-80643-R, Agencia Estatal de ...[+]
Tipo: Artículo

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