Mostrar el registro completo del ítem
Escriche Roberto, MI.; Oroian, M.; Visquert Fas, M.; Gras Romero, ML.; Vidal Brotons, DJ. (2016). Rheological properties of honey from Burkina Faso: loss modulus and complex viscosity modelling. International Journal of Food Properties. 19(11):2575-2586. doi:10.1080/10942912.2015.1136938
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/97798
Título: | Rheological properties of honey from Burkina Faso: loss modulus and complex viscosity modelling | |
Autor: | Oroian, Mircea | |
Entidad UPV: |
|
|
Fecha difusión: |
|
|
Resumen: |
[EN] This study evaluated the rheological behaviour of Burkina Faso honey and the use of exponential
and polynomial models to predict the influence of chemical composition and temperature on the
viscoelastic parameters: ...[+]
|
|
Palabras clave: |
|
|
Derechos de uso: | Reserva de todos los derechos | |
Fuente: |
|
|
DOI: |
|
|
Editorial: |
|
|
Versión del editor: | http://doi.org/10.1080/10942912.2015.1136938 | |
Descripción: |
|
|
Agradecimientos: |
The authors thank the Universitat Politecnica de Valencia for funding the project "Seguridad alimentaria en la Region Suroeste de Burkina Faso. Capacitacion en manipulacion, transformacion y conservacion de alimentos ...[+]
|
|
Tipo: |
|