- -

El color de la carne

RiuNet: Institutional repository of the Polithecnic University of Valencia

Share/Send to

Cited by

Statistics

  • Estadisticas de Uso

El color de la carne

Show full item record

Hernández Pérez, MDP. (2011). El color de la carne. http://hdl.handle.net/10251/9823

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/9823

Video Viewer

Item Metadata

Title: El color de la carne
Author: Hernández Pérez, Maria del Pilar
UPV Unit: Universitat Politècnica de València. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Issued date:
Abstract:
El color de la carne como factor de calidad de la misma
Subjects: Color , Carne , Calidad
Copyrigths: Reserva de todos los derechos
Publisher:
Universitat Politècnica de València
Type: Objeto de aprendizaje
URL: https://polimedia.upv.es/visor/?id=4f527131-35d1-b546-a9ed-bd6dc1201e8b
Learning Resource Type: Polimedia
Intended End User Role: Alumno
Context: Primer ciclo
Difficulty: Fácil
Interactivity Level: Muy bajo
Typical Learning Time: 20 min
Educational language: Español
Access rigths: PUBLICO

recommendations

 

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record