- -

Effects of soaking period and gibberellic acid addition on caper seed germination

RiuNet: Repositorio Institucional de la Universidad Politécnica de Valencia

Compartir/Enviar a

Citas

Estadísticas

  • Estadisticas de Uso

Effects of soaking period and gibberellic acid addition on caper seed germination

Mostrar el registro completo del ítem

Pascual España, B.; San Bautista Primo, A.; Pascual-Seva, N.; Garcia Molina, R.; López Galarza, SV.; Maroto Borrego, JV. (2009). Effects of soaking period and gibberellic acid addition on caper seed germination. Seed Science and Technology. 37(1):33-41. doi:10.15258/sst.2009.37.1.05

Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10251/99483

Ficheros en el ítem

Metadatos del ítem

Título: Effects of soaking period and gibberellic acid addition on caper seed germination
Autor: Pascual España, Bernardo San Bautista Primo, Alberto Pascual-Seva, Nuria Garcia Molina, Rosana López Galarza, Salvador Vicente Maroto Borrego, José Vicente
Entidad UPV: Universitat Politècnica de València. Departamento de Producción Vegetal - Departament de Producció Vegetal
Fecha difusión:
Resumen:
[EN] In order to improve caper seed germination, this two-year study (2005-2006) was designed to determine the effects of seed soaking treatments and soaking times. individually or in combination with the addition of ...[+]
Derechos de uso: Reconocimiento - No comercial (by-nc)
Fuente:
Seed Science and Technology. (issn: 0251-0952 )
DOI: 10.15258/sst.2009.37.1.05
Editorial:
International Seed Testing Association
Versión del editor: https://doi.org/10.15258/sst.2009.37.1.05
Tipo: Artículo

recommendations

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro completo del ítem